top of page

Nieuwsbrief 

December 2020

Nieuws voor de klankliefhebbers,

 

 

Wat is er veel gaande op onze planeet, werkelijk een grote transformatie met nieuwe ideeën, De chaos waarin we nu zitten is voor de toekomst zou je kunnen zeggen, veel belovend.

Uit het as van oude paradigma’s , oude standpunten, oude ideeën, staat de Phoenix geheeld en groots op. Dat is wat we nu zien gebeuren, niet makkelijk maar hiervoor zijn we naar de aarde gekomen om hier deel van te zijn en de verantwoordelijkheid te nemen. Hier lering uit te trekken en te groeien. Wat een grootsheid, wat een les en wat een cadeau.

Het staat in de sterren geschreven en de Tibetanen uit lang vervlogen tijden wisten hiervan, zij wisten de taal van de sterren en konden zien waar de mensheid naar toe ging. Dat de mensheid alles zou vergeten. Zich zelf van de eenheid weg zou leiden of geleid zou worden, niet meer in verbinding met het ware leven ,niet meer in verbinding met de Godin en al het leven dat zij vertegenwoordigd.

Maar langzaam is hierin een kentering gekomen, de potentie is daar voor de mensen om wakker te worden, we gaan weer terug naar een diepere verbinding met onze ziel, gaan weer voelen wat de waarheid van het leven werkelijk is, waar de waarde werkelijk te vinden is. In ons zelf, in ons hart en in verbinding met de natuur. Ook dit hebben de Tibetanen voorzien. Wij zijn degene die de verantwoordelijkheid voor ons eigen leven en het leven voor de planeet weer gaan nemen. Dat is mooi maar we zijn het niet gewend.


Vrijdag nacht 6 november was er een enorm diepte punt bereikt.  Ik denk dat jullie weten dat onze planeet en de bewoners lange tijd door verschillende buitenaardse wezens als het ware gehackt is, het was de bedoeling dat de mensen slaven zouden worden en blijven. Vrijdag nacht was een dieptepunt omdat we als mensheid volledig waren afgesloten van moeder aarde en van de kosmos. Een totale afsluiting van de hele aarde, dus ook van  de natuur krachten en ons eigen licht.  En dit maal op een manier die verder ging dan andere keren. Ton kon ook geen contact krijgen met de engelen wereld, met Michael waarmee Ton altijd samen werkt. Wat Nu?? Al gehele leegte. Een grote aanslag op ons menselijke lichaam.  Naar dit punt zijn we langzaam( duizenden jaren) naar toe bewogen, steeds meer werd ons de weg getoond van onszelf af.

Ton kon uiteindelijk deze nacht wel verbinding maken met de wezens van Andromeda, die komen uit een ander sterrenstelsel en waarvan ook vele op de aarde zijn met goede bedoelingen. In samenwerking met Andromeda werd een heel kleine donkere planeet zichtbaar, kleiner dan de maan en gehuld in het donker waardoor het normaal onzichtbaar was. Hierop leefde wezens die onze mensheid als slaaf wilden maken en die de mensheid aanzette tot het maken van allerlei geavanceerde technieken zoals onze telefoons, internet en ook bv 5G. Deze nacht is de kleine planeet met behulp van de wezens van Andromeda stop gezet. De wezens van deze kleine planeet dronken als het ware onze energie. De membranen ( Sluiers, de huid ,onze omhulling)  van onze aura maar ook van onze organen en bij de vrouw van de baarmoeder waren ( of zijn) niet geheel gesloten, zijn beschadigd te doorlaatbaar waardoor onze energie wegstroomde. Deze membranen kunnen nu geheeld worden maar dat moeten we zelf doen. Zodat onze energie van creatie niet meer wegebt en niet meer misbruikt wordt.

Ik werd die morgen wakker en voelde alles afgesloten, ( ik wist niet waar Ton die nacht door gegaan was en dat de verbinding er weer was) het was zwart achter m’n ogen, dat ken ik niet. Ik besloot eerder uit bed te gaan me te wassen en te gaan mediteren. Kon er niet bij komen, geen aarde, geen kosmos, geen licht. Toen herinnerde ik me een belangrijke oude Tibetaanse klankschaal die te maken had met de hoogste inwijding en deze schaal zorgde ervoor dat je helemaal afgesloten werd van alles. De inwijding was toen dat je zelf ervoor moest zorgen dat de verbinding met hemel en aarde weer in jou eigen systeem terug kwam. We zijn deze nacht mogelijk door een enorme collectieve inwijding gegaan, dit is ons als het ware gegeven als een mogelijkheid om je eigen ware soevereine zijn weer te gaan ervaren. Ik moest echt diep erin en bij de tweede keer meditatie die dag kwam ik pas weer in mijn eigen lichaam terecht. Deze afsluiting van de aarde, de kosmos en ons licht is een enorme aanslag op ons lichaam. Ook een groots moment om een nieuwe verbinding te maken.

We zijn bevrijd, maar nu begint het werk aan onszelf.  Weer echt in verbinding zijn met moeder aarde, de elementaar wezens (de natuur krachten), de engelen wereld, je eigen goddelijke kern, je eigen ZIJN en de wereld van klank. Elke dag na deze nacht kwam er meer energie in mijn lichaam, er kwam weer grote vreugde terug en ik heb maandag avond de hele avond gedanst met zo’n kracht en blijheid op heerlijke Tango muziek.

Met wilskracht kunnen we weer contact maken met de natuurwezens, de engelenwereld, de Godin, moeder aarde en alle levende wezens in ons universum vanuit ons hart, vanuit onze ziel. De blauwdruk van ons ware zijn kan nu verder indalen in ons fysieke en etherische lichaam.

 

Maar het gaat door en ondertussen is er weer veel gebeurd, ook wat ons fysieke lichaam betreft.

Het is zo mooi waar we als mensheid nu doorheen gaan, dank je wel Corona. De stilte in de wereld en in onszelf wordt steeds groter en dus gezonder voor mens, plant en dier. Ton heeft in de nacht van woensdag 18 november gevoeld en ervaren dat we met onze planeet door het nulpunt zijn gegaan en dus in de volgende dichtheid zijn gekomen. Je kunt zeggen het begin van een nieuwe dimensie waarbij de liefde en eenheid zich zal gaan ontwikkelen. Het nul punt is het punt van de lemniscaat waar de twee elkaar kruisen.  Op dat moment stonden onze chakra’s stil en velen hebben ervaren dat er iets gaande was. Dat merken we ook omdat de telefoon dan veel gaat, dag en nacht. Ton raakte mijn chakra’s aan en ik voelde iets waar ik geen woorden aan kon geven, wel voelde ik rust. Het voelde als iets nieuws waar geen herinnering voor is. De pendel gaf niet aan dat de chakra’s stil stonden maar wel dat ze niet draaide. De pendel gaf een heen en weer teken. Een soort pauze stand.

Later bij het opstaan en het beginnen van de dag ben ik dieper gaan voelen maar weer kon ik de woorden niet vinden, behalve dat ik me zelf voelde als een baby. Nieuw geboren. Het bleek dat onze chakra’s, die van de vrouw, de andere kant op waren gaan draaien, de kant die oorspronkelijk was maar waar we als vrouwen uit weg gehaald waren. De chakra’s draaide weer linksom. Daarbij heeft De mens in zijn hart gebied behalve het hoger hart ( bij de Thymus) nog een plek verbonden met t hogere zelf, wat over het algemeen een pijnlijke plek is als daar druk op wordt gegeven.

 Het is een plek bekend bij o.a. de Chinese drukpunt massage en het gaat daar over 2 punten die tegen elkaar aan liggen. Het ene punt staat voor: het oude loslaten om het nieuwe te kunnen ontvangen. Het 2de punt gaat over: het toelaten van het geluk in je leven.

Deze plek is op die nacht geopend en geactiveerd, die draait linksom en geeft ons een groter bewustzijn en verbondenheid met alles wat is. We zijn er s ’avonds samen extra ingedoken , dieper onderzoek met een vriendin erbij. We zijn zoals ik boven al benoemde in een nieuwe dichtheid gekomen, zacht, schoon, zuiver alsof je net onder de douche vandaan komt. En in de leegte en stilte, een ander gevoel dan dat we voorheen gewend waren , het was of is totaal nieuw. De transitie van de harte kracht. We kunnen onszelf helpen door dit punt aan te raken en linksom te activeren. En door je rechterhand over de linkerhand op je hart chakra te leggen en dan een opengaande beweging te maken, ruimte gevend aan het hart. De oermoeder, ook wel de black madonna genoemd, de aarde, de Godin , de kosmos, alles zit in t zelfde proces. 

Alles wordt verhevigd ervaren, de stilte, bijengezoem in de oren, de liefde, de vreugde, de reuk maar ook de boosheid. We komen meer in ons ware Zijn terecht, onze eigen soevereine staat. En daar moeten we aan wennen, daar zijn we de afgelopen 10.000 jaar langzaam van verwijderd. Dit is zo’n grootse prachtige beweging voor de mensheid en de planeet. Nu kunnen we meer onze verantwoordelijkheid nemen. De verantwoordelijkheid voor onszelf, van binnenuit ons lichaam heling geven en de planeet en de natuur. In verbinding met de natuur wezens, ook wel elementaar wezens genoemd. Een enorme stap naar de heelheid. Maar we zijn er nog niet, juist nu we bevrijd zijn van onderdrukking en van het klein maken van de mens komen alle programma’s die dat deden in ons naar boven. Dat mogen we allemaal loslaten zodat het nieuwe zijn, het nieuwe denken kan indalen. Of van binnen uit naar buiten kan komen. Zodat we ons ware zijn kunnen leven en co- creators kunnen zijn van het leven.     

    

Vele klankschalen zijn toentertijd gemaakt voor de tijd waarin we nu leven.  We kunnen zoveel leren van de oude klankschalen, alles wat we vergeten zijn is als het ware opgetekend met intentie in de oude klankschalen van de Tibetanen.

 

De collectie klankschalen voor verkoop is weer uitgebreid.

Tot mijn grote vreugde kan ik jullie vertellen dat we weer een grote verzameling oude klankschalen hebben gevonden. Klankschalen die wachten om door ons mensen, gelezen te worden en die weer op de juiste plekken terecht willen komen waar ze samen met de mens hun werk kunnen doen. De verantwoordelijkheid voor het leven op deze prachtige planeet Aarde weer nemen. 

 

Agenda

 

Zondag 20 december zal de laatste klank dag zijn van dit jaar. Een jaar van grote transformatie en met een hoogtepunt op 21 december. Een uitbarsting van licht en energie van de zon, grote zonnevlammen die de planeet zullen raken rond 20-21-22 december. Samenvallend met de conjunctie van de planeten op dat moment. Deze dag 20 december zal in het teken staan van stilte en transformatie, van vrijheid en vreugde.  De klanken zullen klinken en ons bijstaan in ons proces naar binnen en het waarnemen buiten ons.

Om 10.15 uur staat de koffie en thee klaar om 10.30 starten we in de cirkel. Kosten €75,- incl. koffie, thee, lekkers en soep. Wel je eigen lunch meebrengen. Adres: Mezenhof 1 Soest.

 

Met deze klankdagen, verdieping, onderzoek en het lezen van de oude klankschalen, blijven we doorgaan in 2021. Op elke klank dag is altijd weer iets nieuws te ontdekken. Verwondering ontstaat. De data in het nieuwe jaar zijn: 24 januari - 7 maart - 4 april - 30 mei - 20 juni - 18 juli.    Zomerstop.  5 Sept. -  5 okt .- 14  nov. -  19 dec.
 

Klankconcerten in Soest op zondag van 11- 12.30 uur op :  13 december -  10 januari – 14 februari – 14 maart – 13 juni – 11 juli – 12 september -10 oktober – 21 november – 12 december.

Heerlijk ontspannen, mediteren en via de klanken een reis naar binnen maken. Kosten € 15,- incl. koffie, thee en lekkers. 

 

De workshop klankschalen maken of het maken van een gong in Spanje is door alle Lock downs dit jaar al twee x verzet. Er is weer een nieuwe datum in 2021 en er is nog plek maar niet veel meer!!!

Laatste kans want zoals we al eerder schreven, we stoppen met de workshops tenzij er een plek zich aandient waar we onze materialen en gereedschappen kunnen laten staan en we niet meer zo veel hoeven te sjouwen.

Data Spaanse Pyreneeën in 2021 op La Miana, 24 april ( 16.00 uur) – 30 april (na ontbijt en koffie )

                                                                                        1 mei ( 16.00 uur) – 8 mei ( na ontbijt en koffie)

 

De tweede week is een dag langer dan de eerste week.

Een heerlijke plek voor vakantie, verdieping , verstilling in eenheid met de natuur. En dan naar huis gaan, opgeladen en met een prachtig klankinstrument dat helpt bij verstilling en heling.

 

Wij maken ook klankschalen en klankbuizen op bestelling. Hiervoor bespreken we eerst wat de intentie is en waarvoor de schaal gebruikt gaat worden. Ingeval van de klankbuizen kan er een buis gemaakt worden vanuit intentie maar ook precies op toon en de frequentie die gevraagd wordt.

Daarbij is het mogelijk om een klankschaal bij ons te maken, dit is een proces dat meerdere dagen nodig heeft en je dus in etappes kunt komen of hier kunt blijven logeren.     

bottom of page